ARK Park: VR, dínókkal [VIDEO]

Virtuális valóságba lépnek a dinoszauruszok.

Az ARK: Survival Evolved, amely közben végre PlayStation 4-re is megjelent, egy VR-spinoff címet is kap az ARK Park személyében. Ez a játék, amit a Snail Games fejleszt szoros Studio Wildcard felügyelet alatt, az Oculus Riftet, a HTC Vive-ot és a PlayStation VR-t is támogatni fogja.

Ha a Jurassic Parkot kellene virtuális valóság köntösben elképzelnünk, valami hasonló eredményt kapnánk: a parkban lehetőségünk lesz száznál is több dínót és egyéb lényt látni hologram formátumban, miközben felfedezhetjük a park területét is – és nem lesz kötelező gyalogolnunk, ha nincs ahhoz kedvünk.

Akik már beleöltek pár órát a Studio Wildcard ARK: Survival Evolved-jába, importálhatják az onnan levadászott dinoszauruszokat az ARK Parkba, így VR formátumban is megcsodálhatják azokat.

Megjelenés jövőre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu