Új kezekben a Test Drive

Az Atari túladott a Test Drive licenszén.

A Bigben Interactive megvásárolta az Ataritól a már több évtizedes múltra visszatekintő autós széria jogait, mivel szeretne a Test Drive Unlimited szériában új felvonásokat létrehozni. A Bigben jelenleg a WRC, illetve az Isle Of Man IP-ket birtokolja: előbbi esetében a Kylotonn már a hatos számú rally-nál tart, igaz, nekik az csak a második, hiszen az első négy (és a Powerslide spin-off) a Milestone nevéhez fűződött.

A Test Drive Unlimited 2 1,8 millió eladott példányt szedett össze, ami elfogadható eredménynek tűnik. Az 1987-ben létrejött Test Drive legnevesebb tagjának a 2006-os (még PlayStation 2-re is megjelent, és azon igencsak impresszív teljesítményt felmutató) Test Drive Unlimitedet nevezhetjük: az online egybeolvad a kampánnyal, és a sziget bejárása sok kellemes órát nyújtott.

Vajon ki fogja a Test Drive Unlimited 3-at megalkotni? Csak nem a Kylotonn?

(Forrás: MCV)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)