Megtudtuk, mikor indul a szóló Han Solo-film forgatása

MOZI HÍREK – Han Solo az 1977-ben Csillagok Háborújában vált ikonikus karakterré és az őt akkor megformáló Harrison Ford karrierjét is ez a szerep indította el. Azóta lassan 40 év telt el és bár Harrison Ford még egyetlen alkalomra visszatért, hogy eljátssza a vagány űrcsempész figuráját az Ébredő Erőben, de a film eseményei miatt is egészen biztos, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy Fordot Han Solóként a filmvásznon láthatjuk. Viszont – mint ahogy arról már írtunk is – készül már Solo előzménytörténete, egy különálló Han Solo film, melyben Alden Ehrenreich alakítja majd a legendássá vált karaktert.

A napokban megjelent Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet a jövő évi, nyolcadik Star Warsot előzi meg, a második spinoff film pedig 2018-ban kerül bemutatásra. Az alkotás egy újabb előzményként szolgál majd, és Han Solo karakterét követi csempészkalandjai során.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy most végre kibökte, hogy mikor kezdenek forogni a kamerák: “Igazából nagyon közel vagyunk hozzá, februárban kezdünk forgatni” – nyilatkozta Kathleen Kennedy, amivel megerősítette a korábbi hireszteléseket.

Phil Lord és Chris Miller (21 Jump Street) rendezik majd a filmet az eredeti trilógia és Az ébredő Erő társírója, Lawrence Kasdan forgatókönyvéből. Hogy Alden Ehrenreich milyen Han Solo lesz, azt pedig csak 2018-ban tudjuk meg… (Azt viszont reméljük, hogy ő lő majd először…)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu