Tényleg egy Öngyilkos Osztag-játékon dolgozhatott a Warner Bros. Montreal… és most min?

A Warner Bros. montreali stúdiójának két játékáról tudtunk meg új részleteket.

A Kotaku arról számolt be, hogy a Batman: Arkham Origins fejlesztői egy Suicide Squad (Öngyilkos Osztag) játékon dolgoztak bejelentetlenül, de ez a projekt időközben a kukában végezte, mivel két éven keresztül fejlesztői pokolban volt, és ráadásul a Warner fejeseinek sem tetszett, amit a stúdió eddig összehozott.

Most viszont visszatérnek Batmanhez, ahol a főszereplő nem Bruce Wayne lesz, hanem annak fia, Damian. Ő több képregény-szériában is a Denevérember bal kezét, Robint alakította, úgyhogy ez még egyet csavarhat a szereplők listáján.

Még 2015-ben közölte a Warner Montreal, hogy két, DC-univerzumban játszódó játékon dolgozik, és ebből az egyik feltehetőleg a Suicide Squad projekt volt. Remélhetőleg nemsokára be is jelentik a másikat, mert már évek óta (!) hallgat a csapat…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu