Tovább bővül 2017-ben az Overwatch [VIDEO]

Új hősök, pályák és módok is érkezni fognak a Blizzard kasszasiker játékába.

A Blizzard közzétett egy évösszefoglaló videót a csapatos FPS-ből, és ebben a játék rendezője, Jeff Kaplan azokon túl, hogy hosszasan összefoglalta a május óta érkezett frissítéseket, a 2017-es évre is már jósolt nekünk egyet s mást, illetve azt is megemlítette, hogy a legújabb hős, Sombra balanszolásával direkt várnak, hogy ne legyen az, mint Anával, a másik újonccal.

Az új pálya, az Oasis 2017 elején jön (lesz több is, kísérleteznek ezerrel), az új események egyik része adott ünnepekhez lesznek köthetőek (mint például a mostani karácsonyi), de lesznek olyanok is, amik váratlanul fognak érni bennünket, mondja Kaplan, aki azt is elárulta, hogy több DLC karakteren is dolgoznak, ám megvan arra az esély, hogy néhányat sosem fogunk működésben látni. A rajongók által kért, sőt, követelt szerverböngésző a Custom játékokhoz szintén 2017 elején fog érkezni.

Látván a Blizzard töretlen sikerét az Overwatch-csal, nem is csoda, hogy bővülni fog a játék!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu