PlayStation 4: a 2016-os összefoglaló [VIDEO]

A Sony elkészítette két perces összefoglalóját az idei évről.

A 2016-os év során a PlayStation 4 Slim, a PlayStation VR és a PlayStation 4 Pro is megjelent, így a PS4 kisebb lett (és elvesztette optikai audió portját), megerősödött, illetve a virtuális valóságba is belépett a VR headsetnek köszönhetően. Volt tehát változás ezen a téren, ami 2015-ről nem volt elmondható.

A videóban több játékot is láthatunk: The Witness, Overwatch, Street Fighter V, Ratchet & Clank, Uncharted 4: A Thief’s End, Final Fantasy XV, úgyhogy van bőven mit felismerni a képkockák leforgása során. Természetesen az új hardver is megemlítésre kerül.

2017 egy érdekes év lesz a Sony-nak: több játékot is várunk – Gravity Rush 2, Uncharted: Lost Legacy, Gran Turismo Sport… és ez csak néhány exkluzív cím!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu