BREAKING! Elhunyt Carrie Fisher anyja, a 84 Debbie Reynolds is!

MOZI HÍREK – Tegnapelőtt sokkolta a világot a Star Wars Leia hercegnőjét alakító Carrie Fisher halála, és ma hajnali friss hír, hogy amerikai idő szerint még szerdán, tehát mindössze egy napra rá elhunyt Carrie Fisher édesanyja, a 84 éves Debbie Reynolds is! „A lányommal szeretnék lenni.” – ezt nyilatkozta nem sokkal Carrie Fisher halála után a mérhetetlenül szomorú anyuka, aki a jelenlegi információk alapján stroke-ot (szélütést) kaphatott.

Bár a jelenleg Csillagok háborúján felnőtt korosztály számára Carrie Fisher neve sokkal ismertebb volt, az idősebbek, vagy azok, aki járatosak a régi holywoodi filmekben, ismerhették az édesanya, Debbie Reynolds nevét is, akinek életéről röviden Carrie Fisher halálhíre kapcsán is írtunk. Miután 16 évesen megnyert egy szépségversenyt, Debbie Reynolds ismert, vagy híres filmvígjátékokban és musicalekben is szerepelt, mint például az Ének az esőben.

Most, 84 évesen súlyos stroke-al egy los angeles-i kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni.

„Most már Carrie-vel van, és mindannyiunknak összetört a szíve.” – nyilatkozta a fia, Todd Fisher. „Túl sok volt neki Carrie halála. „Vele akarok lenni.” Tette hozzá Carrie Fisher bátyja.

Debbie Reynolds akkor lett rosszul a Beverly Hills-is házukban, amikor éppen a lánya temetésének részleteit beszélték meg. A halálával kapcsolatban másik lánya, Joely Fisher, Joan Collins, George Takei és Mia Farrow is Twitteren nyilatkoztak szomorúan, mindannyian részvétüket fejezve ki.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)