Ember a Holdon! Ryan Gosling, mint Neil Armstrong…

MOZI HÍREK – Neil Amstrong lépett elsőként a Holdra és ebből az eseményből, illetve Amstrong életéről szól majd a „First Man” című film. Egyébként nem új filmes projektről van szó, lévén Damien Chazelle már több mint két éve vállalta el a rendezést, és most egy sztárral bővült a stáb. A The Wrap írta meg, hogy Ryan Gosling ismét együtt dolgozik majd Damien Chazelle rendezővel.

Ryan Gosling és Chazelle közösen dolgoztak a nemrégiben bemutatott Kaliforniai álom című zenés filmen, így várhatóan ismét sikert aratnak a Neil Armstrongról és az első Holdutazásról szóló filmben. A Universal Pictures gyártásában filmben egyébként Armstrong életének 1961 és 1969 közötti szakaszát mutatják be, ami a hidegháborúnak is az egyik legkeményebb időszaka volt, illetve az emberiség történelmének is az egyik legveszélyesebb küldetéséről beszélhetünk.

A forgatókönyvet az Oscar-díjas Josh Singer (Spotlight – Egy nyomozás részletei) írta James R. Hansen regénye alapján.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu