Új játékra várhatunk a Dragon’s Dogma készítőjétől is 2017-ben

Hideaki Itsuno is már készül egy új játékkal.

Itsuno a Devil May Cry 2. része óta ült a franchise rendezői székében (az első rész mögött a franchise kiötlője, a Scalebound X1/Win10 címen dolgozó Hideki Kamiya állt), de a Dragon’s Dogma is az ő nevéhez köthető. A Twitteren az alábbiakat írta: „Boldog új évet! Igyekszem egy új játékot bejelenteni ebben az évben. Köszönöm.”

Itsuno már a kilencvenes évek óta a Capcomnak dolgozik, úgyhogy most is biztosan ehhez a céghez köthető címről beszélünk. Megvan arra is a lehetőség, hogy a Devil May Cry 5-öt hozza el nekünk, bár a Dragon’s Dogma második részében is lehet potenciál. Hogy mikor is fogja az új játékot bejelenteni, nem tudjuk. Legalább készül valamivel az úriember!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu