Thor: Ragnarok – Egy harmadik szuperhős is csatlakozik a Thorhoz és Hulkhoz

MOZI HÍREK – A Marvel stúdió filmjei között egyre több kapcsolat van, és már a szólófilmjeik is egymásba, illetve a Bosszúállókba „tekerednek” – ez történt a tavaly nyáron mozikba került Amerika Kapitány: Polgárháború esetében történt. Várható is volt, hogy ez a trend folytatódik a Thor: Ragnarok esetében is, mely idén novemberben kerül majd a mozikba. Az asgardok visszatérése mellett ugyanis A hihetetlen Hulk is beszáll a buliba Thor mellett, illetve a film a Planet Hulk eseményeinek bizonyos részeit is tartalmazza majd.

A duóhoz azonban egy harmadik hős is csatlakozik. Már régebben esett róla szó, hogy Doctor Strange esetlegesen szerepel a Ragnarokban, de a rendező, Taika Waititi eddig még nem adott adott konkrét választ a kérdésre. Mostanáig. A találgatásnak ugyanis vége, ugyanis Movieweb egy újévi bejegyzésben megerősítette Strange felbukkanását a Ragnarokban.

“A Thor: Ragnarokban novemberben Thort, Hulk, és Doctor Strange is szerepel és összecsapnak a régi és új intergalaktikus rosszfiúkkal.”

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Doctor Strange megjelenése sokkal jelentősebb lesz egy szimpla cameónál, lévén arra következtethetünk, hogy ő is végig kísérheti Thor és Hulk karaktereinek kalandjait a november 3-án mozikba kerülő filmben.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu