Fallout a CNN-en: amikor a sajtó megbotlik – a teljes történet

Az év végén a CNN egyik tudósítása valami nem odaillőt használt.

December 30-án a hírcsatorna az orosz hackertámadásokról készített riportja került levetítésre, de ehhez néhány másodperc erejéig olyan videót használtak, aminek nem sok, sőt, semmi köze sincs a témához: a kérdéses három másodperc során a Falloutból láthatunk egy kis részletet.

A tegnapi nap során viszont a Kotaku új részlettel toldotta meg a CNN bakiját: az egyik olvasójuk szerint ugyanis nem a Fallout 3, hanem egy Flash játék került a hírcsatorna által alkalmazásra. Mitchell Thompson projektje a Fallout terminálhackelésén alapult, és azt már közel öt éve megtalálhatjuk az interneten.

Ettől függetlenül talán érdemes lenne egy fiatalabb korosztállyal leellenőriztetni itt-ott a videóanyagot, mert az idősebbek esetében értelemszerűen nagyobb valószínűsége van az eféle hibalehetőségnek.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu