A Job Simulator sok pénzt hozott a konyhára!

Legalább van egy VR-játék, ami azért jövedelmező lett a fejlesztőknek.

Tavaly októberben érkezett a boltokba a PlayStation VR, amivel nagyobbra nyílt a virtuális valóság kapuja. Ennek ellenére a Sony még mindig (!) nem közölt eladási adatokat a headsetről, ami azért felettébb gyanús. Ettől függetlenül van itt egy játék, amit tényleg kelendőnek nevezhetünk.

Az Owlchemy, a Job Simulator fejlesztőcsapata bejelentette, hogy már három millió dollárt húzott be az eladásokból. Ezt azért osztották meg velünk, mert szerintük a VR korai napjaiban is ott a potenciál a sikerre, ha minőségi terméket tesznek közzé. (Azaz burkoltan lehordták a többieket?)

A vezérigazgató, Alex Schwartz szerint azért is lehet sikeres a játékuk, mert az rendelkezik egy spectator móddal, így könnyen lehet rögzíteni és megosztani a játékos bénázásait, ami emiatt felettébb szórakoztató látványú lehet.

Gratulálunk a fejlesztőknek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu