Csodanő: ismerős lesz a főellenség a PlayStation fanoknak

MOZI HÍREK – Bár a nyár még messze van, a Gal Gadot főszereplésével készülő Warner Bros Csodanő filmjének már megy gőzerővel a hype-ja. Múlt héten került fel egy nemzetközi trailer, új jelenetekkel, szóval egy jó ideig most azért nem várható újabb kedvcsináló videó.

Hogy azért ne maradjunk információmorzsák nélkül, először Chris Pine, a Star Trek filmek Kirk kapitányaként is ismerős sztár mesélt szerepéről a Studio Cine Live francia magazinnak.

„Egy olyan pilótát alakítok, aki a szövetségeseknek dolgozik és a németekről kémkedik. A karakterem a történet szerint ellop egy noteszfüzetet egy ottomán bázisról, tele tudományos adatokkal és egy repülőt is, de az óceán felett lelövik.” – olvashatjuk a magazinban.

Ezek a tudományos adatok egy olyan halálos gáz összetevőit tartalmazzák, amelyek az egész emberiséget kipusztíthatják. Diana Prince (a Csodanő) segíti majd Prince karakterét, hogy megszerezzék a noteszt.

Még izgalmasabb azonban az az információ, amely a főgonosz kilétéről szól. Állítólag egy olyan karakter lesz az, aki egyáltalán nem ismeretlen PlayStation rajongók számára: Arészről, a háború istenéről van szó, aki ugye a nevét is adta annak a játéksorozatnak (God of War) melyben főellenségként többször is szerepelt.

Arész a God of War: Ascension című PS3-as videojátékban.

Állítólag Arészt Danny Houston alakítja majd, aki álcaként egy első világháborús tiszt identitását vette fel. A sztori szerint egyébként Arész, ki Zeusz fia komoly konfliktusba kerül az amazonokkal, akiket szintén Zeusz alkotott. Arésznek ez nem nagyon tetszett és az amazonokat rabszolgaságba taszította, akik viszont fellázadtak ellene. Diana Prince, a Csodanő is amazon volt – konkrétan az amazonok hercegnője – és Chris Pine által alakított karakterrel karöltve fedezi fel múltját és sorsát egyaránt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu