Tovább szivárog a Switch: verekedős játékra is számíthatunk

Egy utolsó kitekintő a Switch felé, mielőtt az hivatalosan is prezentálásra kerülne.

Ahogy közelítünk péntek 13-hoz (errefelé ugyanis ekkor kerül hajnalban közvetítésre a Nintendo Switch prezentáció), úgy indulnak meg még komolyabban az információs csapok a nagy N új reménységéről.

A DroidXAce névre hallgató Twitter-felhasználó nem kevés, Hori által készített eszközről/kütyüről szivárogtatott ki képeket – bár „működőképes koncepcióknak” titulálta őket a cég, nem lehet szó nélkül elmenni mellettük, főleg úgy, hogy Laura Kate Dale is megerősítette őket ().

Az érdekesség köztük az, hogy lesz egy The Legend of Zelda: Breath of the Wild konzolskin, és ezt a Hori márciusra időzítette, ergó nyitócímként fog minden bizonnyal a boltokba kerülni az új Zelda (bár az európai régióban erre ne igyunk mérget).

Vannak a kütyük között egy rendes kontroller is, amin láthatunk egy felvevő gombot is, ami azt sugallja, hogy könnyen tudunk rögzíteni játékmenetet – ha egy gombbal felmehet például YouTube-ra valami, az még a Nintendonak kedvezhet. Mi a helyzet a verekedős játékokhoz használt Real Arcade Pro SW-vel?! Csak nem a Super Smash Bros. Switch portjára gyúr a Nintendo/Hori duó? A képeken láthatunk kazettatartót is: úgy tűnik, hogy a 3DS-hez hasonló méretben érkeznek majd a játékok fizikai változatai.

A legvégén még hozzátehetjük, hogy esélyes a 250 dollár körüli árcímke is – ha tényleg 75-80 ezer forint környékén már vehetünk a Switchből márciusban, azzal a Nintendo nagyon durván felboríthatja az erőviszonyokat! Péntek reggel mindent megtudunk!

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu