Túl jól játszol a Battlefield 1-ben? Ban! [VIDEO]

Néhány játékos nem is csalt, de ki lett tiltva a DICE shooteréből.

kl-Spazmo úgy 2800 órát ölt a Battlefield 1-be, de a játék Fairfight rendszere kitiltotta őt, holott ő csak jól játszott. Ekkor billentyűzetet ragadott és a Redditen megosztotta, hogy mi is a helyzet.

Ez egy láncreakciót indított be, ugyanis mások is beszámoltak arról, hogy velük is hasonló történt. kl-Spazmo először egy egy hetes eltiltást kapott decemberben, de már ez is arra késztette őt, hogy megörökítse, mi is történik vele az eltiltási időszak után. Egy újabb eltiltást kapott januárban, ám ezúttal végleg elzárták őt az első világháborútól!

Lehetne mondani, hogy biztos csalt, de mint kiderült, csak a statisztikái miatt került eltiltásra, bizonyítékként pedig kl-Spazmo rendelkezik webkamerás és játékmenetes felvétellel is ártatlanságáról. Erre már Ali Hassoon, a DICE egyik producere is felfigyelt és megígérte, hogy utánanéz a helyzetnek.

Minidoracat, a Battlefield 1 egyik toplistás játékosa szintén ki lett tiltva. Talán a DICE túlzottan is szigorúra hangolta a Fairfightot…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)