Az Xboxosok reakciója a Nintendo Switchre

Phil Spencer és Mike Ybarra nyilatkozott az új Nintendo hardverről annak részletes bemutatása után.

Ybarra, a mérnöki csapat főnöke a Twitteren azt írta, hogy „Szórakoztató és izgalmas volt a Nintendo bejelentése. Ez egy jó idő gamernek lenni. Gratulálok az amerikai Nintendonak és a többi csapatnak világszerte.” Phil Spencer, az Xbox-főnök (aki mostanában feltehetőleg sokat csuklott a Scalebound törlése után) is megszólalt.

„[A Super] Mario [Odyssey] újnak, frissnek tűnt. A [The Legend of] Zelda[: Breath of the Wild] remeknek ígérkezik. [A Switch egy] hibrid konzol, és izgalmas lesz látni, hogy milyen játékötletek sülnek ki belőle.”

Fair play mind a két úr részéről a komment, bár tény, hogy nem elsöprően pozitívak a Switchről az első benyomások (a miénk sem: itt olvasható). Ezen felül a mindössze öt nyitócímmel startoló Switch hosszabb távon kellene jól szuperáljon. (Igaz, anno a Nintendo 64 is mindössze két játékkal indult, a Pilotwings 64-gyel és a forradalmi Mario 64-gyel, amihez hasonló játékmenetet ígért Shigeru Miyamoto az Odyssey esetében.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu