Tom Hardy egy kiváló rendezőt javasol az új James Bond filmhez!

Még mindig nem tudni, hogy a fárasztó forgatások után panaszkodó Daniel Craig, vagy esetleg egy másik színész alakítaná-e James Bond figuráját a 2017 végére vagy 2018 elejére tervezett folytatásban. A sok-sok potenciális 007-es között már egy ideje Tom Hardyt is emlegetik, aki a Daily Beastnek nyilatkozott a lehetséges szerepéről.

Régebben Christopher Nolan (A sötét lovag trilógia, Csillagok között, Eredet) említette, hogy óriási rajongója a James Bond filmeknek, így nem csoda, hogy Tom Hardy az interjúban kifejtette: véleménye szerint a rendező kiváló választás lenne a rendezői munkára. Viszont arra a kérdésre nem akart válaszolni, hogy szeretné-e James Bondot alakítani a filmvásznon, lévén: egy régi színészmondás szerint, ha valaki bejelentkezik egy adott szerepre, akkor automatikusan kiesik az esélyesek közül. Ezek szerint Hardy valószínűleg szívesen bevállalná a szerepet, ráadásul a Mad Maxnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy egyértelműen el tud vinni egy nagyobb költségvetésű franchise-filmet a hátán.

Egyébként a Mad Max film kapcsán az interjúban megemlítette azt is, hogy már alig várja a telefonhívást a folytatással kapcsolatban, és szívesen dolgozna együtt Charlize Theronnal – bár ennek jelenleg nem túl sok esélye van, lévén egyelőre úgy tudni: a második részben nem szerepel majd Theron figurája: Furioso.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu