Új stúdiót hozott létre a Hitman, a Dying Light és a The Witcher 3 fejlesztői

Furcsa új dolgok. Szó szerint.

A korábban AAA játékokon (mint például a The Witcher 3: Wild Hunt, a Dying Light, vagy a Hitman-széria) dolgozó fejlesztők Wroclawban, Lengyelországban berendezkedtek, ezzel létrehozva a Strange New Things névre hallgató stúdiót.

A weboldaluk szerint a csapat jellemzése az, hogy ők „ex-AAA fejlesztők, akik többet akartak”. Már készül is az első játékuk, a „Project [BLANK]”, ami magyarul [ÜRES] projektként hangozna. Ennek a jellemzése is főleg erre a kapcsos zárójeles szóra épít, így ebből nem is idéznénk, viszont a végét lefordítanánk: „minden le lesz leplezve a megfelelő időpontban”.

Látván az illetők utóbbi pár évben elért sikereit, nagy feladatba vágták a fejszéjüket. Sok szerencsét nekik, aztán nehogy csalódnunk kelljen, mert az [BLAMA] lenne.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu