Vérfarkasokkal álmodik a Cyanide

Új játéknak ült neki a Cyanide és a Focus Home Interactive.

A projekt a White Wolf munkásságán, a World of Darkness (azon belül is annak a második) univerzumában kerül elhelyezésre, a neve pedig Werewolf: The Apocalypse lesz. A fejlesztők eléggé elfoglaltak lettek, hiszen az új Styx játékon kívül a Call of Cthulhu és a Blood Bowl is innen ered. RPG-univerzumból játék? Láttunk már erre példát a Warhammer esetében is, úgyhogy nem új megoldás ez.

A „vérfarkas-apokalipszisben” egy Garou névre hallgató vérfarkast irányítunk majd, akinek a célja a Wyrm, egy természetfeletti erő legyőzése – utóbbi nem kevesebbet kíván elérni, mint az apokalipszis felé terelni a világot.

Több részletet a február elsején és másodikán megrendezésre kerülő Focus Home rendezvényen közölnek a felek, de az már biztos, hogy a Werewolf: The Apocalypse konzolokra és PC-re készül. (Ebből kiindulva nagy eséllyel a PlayStation 4 és Xbox One duó lesz a PC mellett.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu