Már a harmadik játékukat teaselik az INSIDE és a LIMBO fejlesztői

A tavalyi INSIDE után a Playdead már a következő játékát készíti.

Tavaly nyáron jelent meg Xbox One-ra, majd PC-re (és később PlayStation 4-re is) az INSIDE, ami egy egész korrekt oldalnézetes logikai-platformer játék lett. Ezen „felbőszülve” már neki is ültek a harmadik játékuknak, és ebből a Twitteren közzétettek egy teaser képet az alábbi üzenettel: „Köszönjük az INSIDE meleg fogadtatását. A megjelenés óta a Playdead alapítója, Arnt Jensen és a csapat már a következő kalandon dolgozik.”

A képből kiindulva mondhatnánk, hogy stílusában követni fogja az INSIDE-ot, de előre nem innánk a medve bőrére. Annyi viszont már biztos, hogy Dino Patti, a Playdead másik alapítója már eltávozott a fejlesztők csapatából, úgyhogy ez lesz az első olyan játék, amiben az ő keze nyoma nem lesz ott.

Várjuk a további részleteket, de ha most is hat évet kell várni a megjelenésre, akkor még hosszú idő fog addig eltelni…

A LIMBO tesztünk itt olvasható.

A INSIDE tesztünk itt olvasható.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu