Kiszivárgott a For Honor nyílt bétájának dátuma

Egy próba, mielőtt a játék megjelenik – a tendencia folytatódik.

Tegnap kora hajnalban véget ért a For Honor zárt bétája, amiben csak a szerencsések vehettek részt. A Ubisoft persze nem hagyja ennyiben a megjelenésre már csak két hétre levő játékot, ugyanis egy nyílt bétateszt is érkezik (ilyesmit a cég a Rainbow Six Siege-dzsel is művelt még 2015-ben), és egy szivárgásnak köszönhetően megtudtuk, pontosan mikor is számíthatunk erre.

Egy NeoGAF felhasználó megosztotta, hogy mit is kapott emailben. Ebből megtudtuk, hogy egyrészt február hetedikén a Ubisoft Twitch csatornáján egy celebekkel megspékelt stream lesz a játékból. Ez nem olyan fontos, de az, hogy február kilencedike és tizenkettedike között nyílt bétára számíthatunk, na az már mindjárt más!

Így tényleg mindenkinek lehetősége lesz eldönteni a Ubisoft játékáról, hogy beruház-e a vikingek, szamurájok és lovagok küzdelmébe.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu