Olcsóbb lesz a Nintendo Switch online szolgáltatása a riválisoknál?

Újabb Nintendo-hírek, de ezúttal (talán?) előnybe kerülhet a nagy N a Sony-hoz és a Microsofthoz képest.

Tatsumi Kimishima, a Nintendo elnöke a Nikkeinek elárulta, hogy 2-3 ezer japán yen lehet az éves díja a Switch online szolgáltatásainak, ami úgy harminc dollár lenne felkerekítve – magyarul ez úgy kilenc-tízezer forint lenne. Ez olcsóbb a PlayStation Plus és az Xbox Live Gold párosánál.

Kimishima a VR-ről is beszélt. Jelenleg kísérletezik a Nintendo, a céljuk pedig az, hogy kényelmesen lehessen órákon át VR-ezni, és ha ezt elérik, nekiállnak a virtuális valóságnak is. A Nintendo elnöke még azt is elárulta, hogy most már hetven kiadónál is több dolgozik Switch-játékokon, amiből már száznál is több áll fejlesztés alatt.

…de vajon mennyi lesz ígéretes és maradandó? Majd később megtudjuk; a Switch március harmadikán debütál.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu