A PlayStation VR is új firmware-t kap!

A 2.40-es rendszerfrissítés érkezik a Sony virtuális valóság-headsetjére.

Már sejthettük, hogy a PlayStation VR is új firmware-t kap, hiszen – az igencsak részletes – 4.50-es PlayStation 4-rendszerfrissítés hírünkben(itt) megemlítésre került, hogy a PSVR képes lesz 3D-s Blu-ray lemezekkel sztereoszkopikus három dimenziós élményt nyújtani. Van itt más is.

A bétateszt (ugyanis itt sem csak úgy megjelenik, mivel nagyobb újításokat hoz magával) alapján több felhasználó is megemlítette, hogy nem nagyon tűnik nagy javulásnak a 3D-s lemezekkel az élmény, bár ez a választott filmek alapján is hozhat itt-ott eltéréseket. Ezen túl még meg kell említeni, hogy a Cinema mód javulásnak tűnik, ám van egy olyan bug is, ami a kijelzőt nem teszi középre, és emiatt vagy az Options gombot kell megnyomni, vagy az egész headsetet újra kell kalibrálni…

Hivatalos changelog még nincs, mint ahogy hivatalos eladási adatok sem…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu