Egy óceánnyi jó nő

MOZI HÍREK – 2018-ban érkezik az Ocean’s Eleven film női változata, amelyben George Clooney és Brad Pitt helyére Sandra Bullock és Cate Blanchett lép. A forgatás november eleje óta zajlik New Yokban meg a környékén, és a stúdió most nemcsak új fotót, hanem egy rövid történetleírást, és a stábhoz legutóbb csatlakozott színészek nevét is közzé tette.

Ezek szerint Bullock, vagyis Debbie Ocean bandájának tagja lesz Blanchett mellett Rihanna, Anne Hathaway, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson és Mindy Kaing is, de rajtuk kívül – bár még nem tudjuk, milyen szerepben – kamera elé lép Katie Holmes és James Corden.

Nemrégiben egy interjúból kiderült, hogy Matt Damon is szerepet vállalt, ő az előző Ocean’s-filmekben játszott karakterét alakítja. Több pletyka szól arról, hogy a film ötletgazdája, George Clooney is látható lesz egy jelenetben, de ezt még senki sem tudja biztosan.

Annyi viszont már egyértelmű, hogy Danny Ocean börtönviselt húga az évszázad bűncselekményére készül, amelyre a csupa sztárvendéggel büszkélkedő Met Gálán – New York legnevesebb jótékonysági divatbemutatóján – kerülne sor: ehhez gyűjti össze csinos és veszélyes csapatát.

IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu