VR-re tart az Assassin’s Creed?

Egy portfólió szivárogtat.

A Ubisoft az egyetlen nagyobb kiadó, ami tényleg fontosabbnak tekinti a VR lehetőségeit a többiekhez képest. Erre példa lehet Matt Stenquist portfóliója, amit nem linkelünk, mert időközben a párizsi Ubisoft stúdiónál kezelőfelületeken dolgozó úriember letörölte a hír alatti képet… csakhogy az internet nem felejt!

A franciák talán egy Assassin’s Creed VR-játékon dolgoznak, ugyanis Stenquist egy főmenüt, egy főcímképernyőt és más játékosoknak multiplayeres ikonokat is tervezett, és ehhez az Unreal Engine 4-et vetette be a tervező, aki azt is beismerte, hogy Oculus Riftre és HTC Vive-ra tervezte ezeket a dolgokat.

Ha esetleg még mindig munkálatban van a Ubisoft a VR-projekttel, kizártnak tartjuk, hogy a franciák kihagyják a PlayStation VR-t, bár ha egy nagyobb szobát igényelne az Assassin’s Creed VR (és azt nem támogatja a Sony készüléke), akkor viszont érthető lenne, ha csak PC-re készülne…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu