Hideo Kojima maga mögött hagyott egy műfajt

Kojima az RTX Sydney során az IGN-nek elárulta, hogy nem szeretne több horrorjátékot készíteni, mivel elég könnyen megijed, és hozzátette, hogy Alfred Hitchcockra és Steven Spielbergre is ugyanez vonatkozik. „Mivel könnyen megijedek, könnyű olyat csinálnom, ami rémisztő, mert megértem, hogy mitől félek,” mondja Kojima.

A hátulütő ebben a szituációban az, hogy gyakran rémálmai voltak, és ezért is hagyott fel Kojima a horrorjátékokkal. Elárulta még azt is, hogy úgy lehet „elfogni” a játékosokat, ha először valami szokatlant látnak, hogy kizökkenjenek a ritmusból, továbbá ha valamiről nincs sok információ, az is „rémes” hatással lehet ránk.

Ezek után érdekes lesz látni, mit hoz össze a Death Strandinggel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu