Tegyék meg a fogadásaikat! Itt a Kincsem előzetes… [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megérkezett a Kincsem című magyar film előzetese, amelyre már nem is kell sokat várni, lévén március 16-tól már a mozikban látható. Kincsem egy többszörös díjnyertes magyarországi versenyló, a legyőzhetetlen „csodakanca” volt, aki az 1800-as évek végén vált világhírűvé. A ló és gazdájának történetét Herendi Gábor, a Valami Amerika és a Magyar vándor mutatja be egy filmen keresztül. Jött előzetes is a filmből, illetve a Forum Hungary elküldte a rövid szinopszist is, melyet változtatás nélkül közlünk, íme:

„Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Valami Amerika és Magyar vándor rendezőjének új, romantikus kalandfilmje 2017. március 16-tól a mozikban!”

A film műfaja a szinopszis szerint „kaland/romantikus”, tehát itt ne valamilyen dokumentumfilm-jellegű mozira tessék számítani, vagy komolyabb alkotásra, mint A martfűi rém, itt az egyértelmű cél a szórakoztatás.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu