Tanult a hibájából a Call of Duty?

Az Activision idénre változtatásokat ígér.

A cég pénzügyi jelentése megemlítette a már egy évtizede évente kasszasikerként támadó FPS franchise-ot is, ami tavaly az Infinite Warfare-rel már megrezegtette a lécet, ugyanis „a világűr környezete nem rezonált a játékosokkal”, illetve „nem volt olyan siker, mint amilyennek reméltük” – tehát nem hozta a szintet, ami valamelyest várható is volt: a YouTube-on az egyik legnegatívabb értékeléssel rendelkező videó volt a bemutató trailere.

Emiatt az Activision az idei, Sledgehammer Games által fejlesztett részt „visszaviszi a gyökerekhez” és „a hagyományos harc újra központi szerepet kap”. Mivel a Call of Duty már majdnem tizennégy éve egy második világháborús FPS-ként indult, valószínű, hogy a CoD megy a Battlefield után a múltba, ami nem biztos, hogy az időzítés tükrében jó lépés lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu