NieR: Automata: győzelem az emberiségnek [VIDEO]

A három android visszavág.

A 2B, a 9S és az A2 rövidített kódnevű android visszatámad, hogy a Holdra menekült emberiségnek lehetősége legyen visszatérnie a bolygóra, ami felett a gépek átvették az uralmat – velük kapcsolatban tudhatunk meg pár új részletet a rövid, de ennek ellenére is ütős trailerből, aminek magyarul az lenne a címe, hogy „Győzelem az emberiségnek 119450310”.

A PlatinumGames által fejlesztett játék talán remek tavaszkezdő játék lehet… legalábbis nyugaton, ugyanis a NieR: Automata Japánban már február huszonharmadikán megjelenik, ám nekünk még március hetedikéig kell várnunk a PlayStation 4-es megjelenésre. Később a Square Enix PC-re is meg fogja jelentetni a játékot, egy, még meg nem határozott időpontban. A Nioh és a Horizon Zero Dawn után tehát egy újabb komoly játék jön a PlayStation 4-re – egy hónap alatt három AAA-cím, amiből kettő csak PS4-en (lesz) játszható!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)