Sony: nagy tervek a Horizon Zero Dawn-nal

Aloy lehet a Sony „muskétása” a jövőben.

A kilencvenes években a Nintendo és a SEGA is rendelkezett egy-egy olyan karakterrel, amivel a céget azonosíthattuk: Marioról és Sonicról van szó. A Sony-nak konkrétan nem volt ilyen karaktere, bár Crash Bandicoot nem hivatalosan a PlayStation figurája volt. Két évtizeddel később lehet, hogy már a Sony által is támogatott alak állhat a PlayStation brand mögé.

Az MCV-nek () a Sony Interactive Entertainment Egyesült Királyságbeli termékmenedzsere, Jon Edwards azt mondta, hogy Sackboy és Nathan Drake mellett a Horizon Zero Dawn főhősnőjét, Aloy-t is szeretnék a „PlayStation egyik ikonjává” tenni. Hozzátette, hogy még semmi sem hivatalos ebben az ügyben, de szerinte potenciál bőven van a Horizonban, hogy egy franchise-ot építsenek belőle. Magyarul szólva ha sokan vesszük, folytatás lesz.

Az Easy, Normal, Hard és Very Hard nehézségi szinttel február huszonnyolcadikán érkező PlayStation 4-exkluzív tehát a Sony számára is kiemelten fontos címnek ígérkezik akár hosszabb távon is.

Ja, és a pár napja közölt angol TV-reklámot vetíteni fogják a mozikban – ezen az Uncharted 4 után nem tudunk meglepődni.

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu