Horizon Zero Dawn: videóktól a PlayStation 4 Pro-ig [VIDEO]

A Guerrilla játéka az utolsó fokozatba kapcsolt a marketinggel.

A Redditen Lordidude azon szerencsések közé került, akiknek sikerült a megjelenés előtt megkaparintani egy példányt a játékból. Szerinte a PlayStation 4 Pro-n technikailag impozáns a látvány: stabilan 30 FPS képfrissítés van, és nem tapasztalt 4K felbontáson semmilyen lelassulást sem. Az irányítás „egy picit más, de könnyen megtanulható” őt idézve.

„Találtam gyűjthető tárgyakat, amik a (háttér)történetet bővítették ki, a falusiak által nyújtott mellékküldetések pedig eleinte elég egyszerűek, a játék elején ez el is várható. Lehetnek később elágazó questek is… legalábbis remélem. A medium és az easy nehézségi szint eléggé megbocsátó, nagyon sok gyógyító növény van. A lopakodásnak nagy szerepe van, de a bossfightok eltérnek – azok más taktikákkal lesznek könnyebbek,” mondja Lordidude.

A február 28-án érkező PS4-exkluzív, aminek az első napos patchcse mindössze 250 megabyte-os lesz, kapásból négy új videót is kapott. Az elsőben a felfedezés, a másodikban az ellenünk is támadó, de a mi oldalunkra állítható gépek, a harmadikban a vadászat és a nyomkeresés, a negyedikben pedig a főhősnő, Aloy múltja és jelene van fókuszban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu