Na mikor forog be Crash PlayStation 4-re? [VIDEO]

Reszkessetek, dobozok!

Az Activision és a Vicarious Visions megerősítette, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a nyár egyik üde meglepetése lehet, ugyanis június harmincadikán fog a PlayStation 4-en elérhetővé válni az eredetileg a Naughty Dog által fejlesztett első három Crash játék remake-gyűjteménye, ami egy egyesített elmentés-rendszerrel, feljavított bónusz pályákkal, time trialokkal, újrakevert soundtrackkel, és újra rögzített párbeszédekkel várja majd a PlayStation 4-eseket június végén. Szinte kizárt, hogy PC-re megjelenjen a trilógia, az Xbox One pedig alapból esélytelennek tűnik.

Ezek után van egy olyan érzésünk, hogy a Spyro-ra is ráállhatnak a Sony-nál, ugyanis ott az első rész 1998-ban jött ki… és ott is egy 20 éves évfordulót ünnepelhetnének meg. Persze ez lehet, hogy sosem valósul meg…

Ár? 40 euró. 12 ezer forint.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu