DiRT Rally + PlayStation VR = itt is van a DLC [VIDEO]

A Codemasters behozta a lemaradását.

Egy új DLC-t kapott a kiemelkedő színvonalával jogosan elismeréseket gyűjtő DiRT Rally. Ennek megvételével a PlayStation VR-t is bevethetjük, és ellentétben a DriveClub VR-rel, nem adták ki újra a játékot emiatt, hanem csak az ár töredékét (13 dollár, kb. 4 ezer forint) kell kifizetni ezért. Fair play!

Mindegyik játékmód játszható a DLC megvétele után, így a rallycross és a hill climb is átélhető a VR-headsettel. Újdonságként egy Co-Driver mód is érkezik: egyikünk a PlayStation VR-ral vezet, míg egy barátunk a mitfáhrer ülésében a kijelzőn adja meg a pilótának, hogy mire számítson az úton. Érdekesség, hogy a PlayStation 4 Pro-val rendelkezőknek meg nem határozott grafikai tuning is jár a PSVR-t bevetve, de anélkül nincs eltérés…

A Codemasters február huszonhetedikéig egy akciót is tart a játéknak. Az alapjáték mellett a PlayStation VR DLC-t, és a Fully Loaded DLC-t is megvehetjük 50 euróért (~15 ezer forint) – ez azért egy kedvező ajánlat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu