Hogy áll a Fallout 4 VR-változata? 7 játék a Bethesdától…?!

A tavalyi E3-as bejelentés után tekintsünk rá a VR-osított Fallout 4-re.

A Bethesda tavaly sokakat meglepett azzal, amikor közölte, hogy a Fallout 4-et a virtuális valóságban is átélhetjük majd – csakhogy azóta sokat nem nagyon hallottunk a projektről. Szerencsénkre Todd Howard a Glixelnek elárult pár újdonságot.

„Még sok munka van, de igencsak izgalmas: az egész játékot megcsináljuk [VR-ban]. Az elejétől a végéig így játszhatod, és az egész működik, az interface is, minden,” mondja Howard, aki azért beismerte, hogy a kezelőfelülettel még van dolguk: főleg mozgás közben akadnak még hibák vele.

„A Pip-Boy a csuklódon van, és sikerült úgy prezentálunk azt, ahogy azt elvárhatod: odanézel és ott van. Az, hogy a fegyveres harc lassabb más játékoknál, nagyban segített nekünk, de nekünk ott van a V.A.T.S., így meg tudod állítani, vagy le tudod lassítani a világot. Garantálhatom, hogy a V.A.T.S VR-ban király, mi imádjuk. A mozgás a nehéz az egészben, beismerem. Látván a világ méretét és azt, hogy mennyit mozogsz a Fallout 4-ben, ez a része trükkös, hiszen sokat csinálod. Most a teleportot csináljuk és az rendben is van, de pár másik dologgal is kísérletezünk,” tette hozzá Howard.

A Fallout 4 VR egy, még nem ismert időpontban fog megjelenni. Ez a Bethesda nagy hetesének egyike lesz. A másodikat is ismerjük: a Skyrim Switch portját. A 3., illetve a 4. „minden eddiginél nagyobb és más lesz” Howard szerint . Az új Elder Scrolls még messze van… úgyhogy marad a várakozás az E3-ig.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu