Interaktív minijátékot kapott a Ghost Recon Wildlands [VIDEO]

Még egy érdekességgel rukkolt elő a Ubisoft a nyílt béta kezdete előtt.

A minijáték neve „A World With No Heroes” (egy világ hősök nélkül), és ezen az oldalon érhetjük el. Ez tulajdonképpen a Ghost Recon Wildlands térképének interaktívvá módosított kiadása. A biztonsági kamerák több pontot is pásztáznak, a mi célunk pedig az, hogy kiderítsük, mi is folyik a droggal átszőtt Bolíviában.

Néhány másodpercenként a drónunk jelezni fog, ha valahol üldözés vagy fegyveres harc folyik, és ha valamelyikre rábökünk, szükséges lesz azonosítani/megjelölni a célpontjainkat. Szerencsére nem kell maximalistaként játszanunk, ugyanis az 50% elérése már osztogatja a díjakat.

Miket kapnak a sikeres játékosok? Négy egyedi emblémát, és egy két órán át tartó XP boostot a Wildlandsben – nekünk 50, míg a bajtársainknak 25 százalékkal több tapasztalati pontot ad a játék során.

A nyílt béta csütörtökön kezdődik, a végleges játék pedig március hetedikén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu