Prey: kávéscsészétől ágyúig, avagy Morgan Yu alakváltása [VIDEO]

A Mimic Matter nem ismer korlátokat! (Vagy esetleg mégis?)

A Mimic Matter az első olyan skill lesz, amit Morgan Yu megtanulhat nem sokkal magához térése után a Talos I-en, amit a Typhonok lerohantak. A szintlépésre képes skillel több tárgy formáját is felvehetjük, ami egyrészt a lopakodás céljából lesz kifejezetten hasznos (pl. nincs jó fegyver nálunk, vagy túl erős ellenfél van a környezetünkben, így el tudunk bújni), vagy olyan helyekre is eljuthatunk vele, amit alapból nem nagyon láthatnánk.

De ez nettó baromság! – gondolhatná az olvasó, holott nem: később akár egy ágyú formáját is magunkra ölthetjük, és el is sülhetünk. Igen, átalakulhatunk egy ágyúvá, hogy így iktassuk ki a Typhonokat… és mivel 400-nál is több tárgy alakját is felvehetjük, lesz itt változatosság, meg hülyéskedésre is lehetőség bőven.

A Prey május ötödikén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu