PlayStation VR: jobban teljesít az elvártnál

Végre konkrét számokat is tudunk arról, hogy milyen jól viszik a Sony virtuális valóság-headsetjét.

Andrew House a New York Timesnak adott interjújában közölte, hogy idáig 915 ezer PlayStation VR-t értékesített a Sony, ami már majdnem teljesítette a kitűzött célt. A japán cég a megjelenés utáni első fél évben egy millió PSVR-on adna túl, és mivel április közepe még messze van (ne feledjük, október közepén érkezett a boltokba a headset!), ez a teljesítmény idáig igencsak jónak tekinthető.

A japán szituációról House azt mondta, hogy az emberek szó szerint sorakoznak azon boltok előtt, amikről megtudták, hogy új készletet kapnak a PlayStation VR-ból. A hazai pálya lejt, de ez várható is volt (és emiatt a Nintendo Switch is biztosan robbantani fog Japánban a hétvégén).

Azért ez kicsit fura, hogy négy és fél hónappal (!!!) a megjelenés után tudtunk meg konkrét értékesítési adatot a PlayStation VR-ról. Látván, hogy a Sony-nak nincs miért aggódnia, felmerülhet a kérdés, hogy miért?

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu