PlayStation Plus március: tényleg Tearaway Unfolded a végleges PS4 cím? És a többi? [VIDEO]

Vajon igazat mondott-e a szivárgás a márciusi PlayStation Plus-kínálattal kapcsolatban? Lássuk.

Tehát a PlayStation 4-re eddig azt sejthettük, hogy a Tearaway Unfoldedet és a Disc Jamet, azaz egy PlayStation Vitás cím átiratát és egy… kis túlzással élve frizbijátékot kaphatunk. És ez így is lesz: március hetedikén, kedden ez a két játék érkezik a PS4-eseknek. A többi platform legalább megéri-e a misét?

A PlayStation 3-ra az Under Night: In Birth és az Earth Defense Force 2025 érkezik, a PlayStation Vitára a Severed és a Lumo jön – utóbbi cross-buy cím a PlayStation 4-gyel. Ez nem valami nagy szám már megint, bár tény, hogy a Lumo egy viszonylag korrekt játéknak tűnt még augusztusban, amikor megjelent.

Ettől függetlenül megint csak azt mondjuk, mint idáig oly sokszor: láttunk már ennél jobb ajánlatot is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu