Engine-t váltott a System Shock remake [VIDEO]

A technikailag változáson áteső pre-alpha változatból egy kis videó is megtekinthető.

A NightDive Studios nagyban dolgozik az első System Shock alapjaiból felújított változatán, de az eddig használatos engine, a Unity lecserélésre került, hiszen „nem egy jó választás, ha konzolra akarsz FPS-t csinálni vele” a játék producere, Jason Fader szerint. Mit fognak helyette igénybe venni? Eláruljuk: az Unreal Engine 4-re mozdították át Shodant és a többieket, de bevallottan fontolgatta a NightDive az Amazon Lumberyardját is.

A váltásnak már eredménye is van, ugyanis egy pre-alpha videó is felkerült az internetre a System Shock remakeből, amit jelenleg „2018 közepe-vége” tájékán játszhatunk PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Talán nem baltázzák el.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu