Dawn of War III: a megjelenési dátumtól a limitált kiadásokig [VIDEO]

Megjelenési dátumot, és limitált kiadásokat is kapott a Dawn of War III.

A Relic és a SEGA nem sokáig fogja az RTS-rajongókat váratni, ugyanis kiderült, hogy április huszonhetedikétől már lehet is taktikázni a Warhammer 40K univerzumában. Három változatban ruházhatunk be a játékba, és függetlenül attól, hogy melyikért fizetünk, előrendelői bónusz is jár. Akik előrendelnek, a Masters of War skinpackot kapják meg a három super walkerhez. Az alap változat mellett a két limitált változat a Limited Edition és a Collector’s Edition.

A Limited Edition a játék mellett egy lencse alakú kártyát, egy prémium lemezkönyvet, illetve a soundtracket tartalmazza (ez utóbbit digitálisan). A gyűjtői változat ezeken túl a három frakció zászlaját, továbbá egy replika God Splitter Daemon kalapácsot is tartalmazza.

A három frakció megmérkőzésére sokat már nem is kell várnunk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu