Ekkor érkezik az Outlast 2!

Az Outlast második része végre a naptárba is beírható.

A Red Barrels játéka, az Outlast 2 is azon címek között található, amik eredetileg 2016-ra lettek időzítve, de végül 2017-re halasztották a fejlesztők. Hogy mikor is kaphatjuk akár a kezünkbe is az Outlast 2-t, már tudjuk: a megjelenési dátum április huszonötödike PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, digitális és fizikai változatban egyaránt.

Ha esetleg kimaradt volna az első Outlast, illetve az Outlast: Whistleblower, akkor sincs semmi ok az aggodalomra, ugyanis az Outlast Trinity névre hallgató kollekció mind a három játékot tartalmazni fogja, és ezt is április huszonötödikétől vehetjük meg PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Mivel az első Outlast nem volt gyenge eresztés, és a második is az eddig látottak alapján hozhatja a formát, nem csoda, hogy a tavasz egyik kellemes meglepetéseként is kezelhetjük az Outlast 2-t. (Ám szegény Sniper Ghost Warrior 3 megint megjárta: eddig a Persona 5-tel osztozott április 4-én, most pedig a halasztás után az Outlast 2 tolhatja a háttérbe…)

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu