Ezzel a húzással szeretné a Ubisoft visszacsábítani a játékosait a The Divisionbe

A The Divisionnel kapcsolatban egy egyszerű, de nagyszerű ötlete van a francia kiadónak.

Az MMOTPS-nek nevezhető The Division már egy éve, hogy megjelent PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, és hamarosan több játékosa lehet, mint amennyivel mostanában rendelkezik. A Game Rantnek a játék kreatív rendezője, Julian Gerighty azt mondta, hogy a The Division második éve során két kiegészítő fog érkezni, ráadásul mindkettő ingyenes lesz mind a három platformon!

Sokat nem tudunk még a két ingyenes DLC-ről, de az már biztos, hogy az egyikük a nyár folyamán fog megjelenni. A névvel még nem rendelkező kiegészítő jutalmazni fogja azon játékosokat, akik gyakran eltöltenek vele pár órát, ugyanis bekerül egy eseményrendszer, aminek köszönhetően adott cselekmények elvégzéséért bónuszokat kaphatunk.

Ez hamarabb is az eszükbe juthatott volna.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu