Sonic Mania: egy rövid pálya, egy nagy adag retró [VIDEO]

A retró-Sonic játék két perc alatt meggyőzheti azokat, akik még a 16-bites korszakban szerették meg a kék sündisznót.

Ugye két Sonic játék készül – az egyik a Sonic Mania, ami egy két dimenziós, oldalnézetes kaland lesz és többnyire azt hozza, amit a SEGA MegaDrive-on láthattunk két és fél évtizede. A Green Hill Zone pályát bemutatni talán nem kell: az első Sonic játék első világa volt, és napjainkban is sokaknak ismerős lehet a háttérzene.

Na, pontosan átemelésre került az audiovizualitás a Sonic Maniában látható elképzelésre is, és emellé 60 fps, illetve három játszható karakter is dukál, az új bossokról és ellenfelekről nem is beszélve. Pontosan így lehetne elképzelni a múlt előtti tisztelgést.

A Sonic Mania tavasszal érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és Nintendo Switchre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu