Nintendo Switch: nem biztos, hogy csak a Joy-Conokkal van baj

Véletlenszerű teljesítménycsökkenés? Valószínűleg megvan a következő „ludas”…

Lehetséges, hogy a Switch processzorát leterheli a Nintendo Switch Wi-Fi kapcsolata. Ez a pletyka a Nintendolife oldalán merült fel – ők egy névtelen külsős fejlesztővel beszéltek, akik megerősítették, hogy az I Am Setsuna, a Fast RMX és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild esetében is vannak ehhez köthető teljesítménybeli esések.

Az egyik olvasó, JunkRabbit megosztotta a többiekkel, hogy a Switch jobban teljesített, ha bekapcsolta a Wi-Fi autocsatlakozást, mert így a handheld/konzol hybrid nem próbál állandóan kapcsolódni egy hálózathoz, ezzel is csökkentve a terhelést. Mások azt mondják, hogy a Wi-Fi teljes kikapcsolása a jó megoldás.

Ja, a DigitalFoundry azt is mondja, hogy a Switch jelenlegi firmware-ében van egy kis hiba, ami egy kis mértékben csökkenti a GPU teljesítményét, és ha ez kijavításra kerül, az általuk elemzett Fast RMX képes lenne 1080p-ben futni gond nélkül dokkolva.

Tényleg „nincs nagyobb technikai probléma” a Switch-csel, Reggie?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu