Ekkortól válik elérhetővé az Overwatch új karaktere [VIDEO]

Orisa még csak a PC-s tesztszerveren próbálható ki, de ez a helyzet hamarosan megváltozik.

A Blizzard kasszasikernek nevezhető csapatos FPS játéka, az Overwatch folyamatosan bővül, ami miatt egyre több játékossal is rendelkezik (már bőven húsz millió fölött jár, ami azért impozáns eredmény). A gyakori rendezvények (és az ezekhez köthető loot boxok) mellé új karakterek is érkeznek. Egy kis ideje már tudjuk, hogy Orisáról van szó, és róla korábban részletesebben is beszámoltunk, hogy mire is képes.

Eddig kérdéses volt, hogy mikor lesz PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is elérhető a tank szerepét betöltő Orisa, aki egy új, kulisszák mögé betekintő videót is kapott, de most már nyugodt szívvel árulhatjuk el: mind a három platformon keddtől, március huszonegyedikétől bújhatunk az ő bőrébe… vázába.

Az Overwatch a Switchre is megjelenhet amúgy… Jeff Kaplan, a játék rendezője a Redditen írta, hogy imádja a Nintendo új platformját, és a Blizzard szívesen átportolná máshová is a játékot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)