Kereszttűzben a Mass Effect: Andromeda [VIDEO]

A rajongók szerint nem éppen tökéletes az új Bioware játék animációi.

Az év elején már volt erről vita, de azt a fejlesztők azzal söpörték a szőnyeg alá, hogy egy arccal kapcsolatos teljesítménybeli bug miatt nem nagyon rendelkezett egynél több arckifejezéssel Ryder, a Mass Effect: Andromeda főhőse. Most újra itt vagyunk. Dejavu…

A NeoGAF fórumon egy halom GIF látható, ami vagy más játékokkal (mint például a 2007-es, első Mass Effecttel) veti össze az Andromedát, vagy csak az animációkat figurázza ki. Ami vicces, hogy a legtöbb alkalommal az idegen fajok emberibbnek tűnnek, mint maguk az emberek – valami itt szépen elmehetett a rossz irányba, és ilyenkor lehet jogos a kérdés, hogy nem lett volna-e célszerűbb az Unreal Engine 4-re váltani a trilógia UE3-as kalandjai után? (Ja, az EA engine-je, a Frostbite használata miatt így spóroltak a költségeken. Oké.)

Főleg az első videóra hívnánk fel a figyelmet: öt percben szépen körberöhögi az animációkat, de utána a hajstílusokban is ámélkodhatunk a 23-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-n megjelenő játékban. Ja, az első napi patch nem fogja javítani az animációkat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu