Menu

Prey: íme a földönkívül ellenfeleink: a Typhonok mozgásban! [VIDEO]

A Bethesda és az Arkane bemutatta, hogy mikre számíthatunk a Prey során, ha a kiirtandó földönkívüliekről van szó. Először a Mimicet láthatjuk (ennek a képességét eltulajdoníthatjuk, és erről korábban már írtunk is), de később azért veszélyesebb lények is fel fognak tűnni.

Ilyen például a Weaver, amik képesek egy emberi holttestbe bújva egy hibrid lényt alkotni, ezzel létrehozva a Phantomot, ami ráadásul az ember viselkedést többnyire tudja is utánozni. Ne nagyon legyünk közel hozzájuk, ugyanis kinetikus támadásukkal igencsak veszélyesek tudnak lenni. A Phantomok ezen felül tovább tudnak mutálódni, és a Weaverek sem mindig azt hozzák össze, amit szeretnének – néha egy sokkal erősebb lényt, a Poltergeistet formálhatják meg. Végül itt van a Telepath, ami pszichikai képességeivel gyengébb lényeket képes irányítása alá venni.

Nem lesz könnyű dolgunk, főleg, ha egyszerre több típussal találjuk majd szembe magunkat – további részletek ezen az oldalon olvashatóak. Megjelenés május ötödikén PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu