Fallout 4 VR: „különleges lesz” a Bethesda szerint [VIDEO]

A kiadó már ezerrel hypeolja a Fallout 4 virtuális valóságban játszható változatát.

A Bethesda szerint különleges élményre számíthatunk a Fallout 4 VR-ban, amit az idei E3 során be is fognak mutatni, írja a GameRant. Pont egy évvel a bejelentés után… akkor azt állította a kiadó, hogy egy éven belül meg fog jelenni, így lehetséges az a forgatókönyv is, miszerint az E3 során fogják kiadni a játékot!

A HiphopGamer névre hallgató YouTube-os azt kérdezte a Bethesda alelnökétől a hír alatti videóban, hogy mi a helyzet a Fallout 4 VR-rel. Erre azt válaszolta, hogy „El sem tudod képzelni, hogy milyen érzés VR-ban játszani, és mennyire realisztikus élmény. Elképesztő lesz, az eddigi legőrültebb dolog, amit eddig láthattál,” monta Hines.

Ha eltekintünk az igencsak hypeoló nyilatkozattól, kérdéses lesz, hogy milyen minőségű produktumot ad ki a Bethesda a kezei közül. A Fallout 4-ben is eléggé „fafejű” karakterek voltak, hasonlóan a Mass Effect: Andromedához, úgyhogy itt is van egy párhuzam a két franchise között – a legújabb rész nem hozta azt a szintet, amit sokan elvártak…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu