Mégis idén jön az új Assassin’s Creed?

Nem biztos, hogy idén jön. Vagy de, mégis. Újabb jel az Assassin’s Creed: Empire idei érkezésére.

A svájci World of Games érdekes módon még mindig listázza az Assassin’s Creed: Empire-t Xbox One-on, ami talán október során érkezhet, de lehet, hogy itt a bolt csak ideiglenes, placeholder dátumot használ az előző, nagyobb felvonások (mint pl. a Unity és a Syndicate) megjelenési időszakjai után szabadon.

A Kotaku korábban azt írta, hogy a 2016-os évet azért hagyta ki (legalábbis AAA játék formájában) az Assassin’s Creed, mert a 2014-es Unity picit problémás rajttal okozott pár érdekes pillanatot világszerte. Ha pedig tényleg idén jön az Empire, akkor a korábbi Ubisoft-nyilatkozat, miszerint akár el is halaszthatnak játékokat a jó minőség érdekében, már hatással volna az Empire-re is?

Ha minden igaz, az Assassin’s Creed: Empire a PlayStation 4, Xbox One, és PC mellett a Nintendo Switchen is megjelenhet, ha hihetünk a pletykáknak, és mivel a Nintendo-Ubisoft kapcsolat jónak tűnik, lehet benne valami. Bejelentés az E3-on?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)