Menu

Nintendo: „nem a mi hibánk a Joy-Con problémái”

A japán cég nem vállalta magára a felelősséget a Switch leválasztható Joy-Conjaival kapcsolatban.

Már hetek óta tudjuk, hogy a bal Joy-Con eléggé hajlamos arra, hogy ne reagáljon a gombnyomásainkra, ami többek között az akváriumokra is rá lett fogva a Nintendo által, és az igencsak furcsán festett. Most kiderült, hogy egy gyártási módosítás következtében merültek fel a Joy-Con problémái. A Kotakunak a Nintendo azt mondta, hogy nem tervezik nagyobb szinten kijavítani vagy lecserélni a minikontrollereket, és már észlelték a hibát, ami a később gyártott Switchekben már nem lesz „tartozék”, és azt is közölte a nagy N, hogy helyszíntől függően akár egy hét alatt is kijavíthatják a Joy-Cont, mégpedig ingyen, ha továbbra is akadozna a kapcsolat.

Ezen túl már csak többnyire a Switch kijelzőjének karcolódása a nagyobb buktató, ha a dokkba rakjuk azt – mondjuk erre egy ilyen védő vásárlása jó megoldás lehet.

Hiába, az első szériás termékek általában nem teljesen tökéletesek, és erre a Switch eddigi három hetes élettartama is kellő bizonyíték… a vicc csak az, hogy egy kis darab műanyag habbal is kijavíthatjuk a fennálló hibát!

 

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/